Čechomor – Trnava – Mestský amfiteáter

Hudba

Starts at Entry: 15 €

 

Nenechajte si ujsť Českomoravskú hudobnú spoločnosť alias ČECHOMOR v TRNAVE 3.9.2017 18:00 v MESTSKOM AMFITEÁTRI a ako parádna predkapela sa na Vás teší BYSTRÍK BANDA :)
UPDATE: NOVINKA ZĽAVA 10% ➡️➡️➡️ pre maximálne 2 osoby … Pre uplatnenie ZĽAVY 10% zadajte v košíku pri nákupe lístkov zľavový kód “bystrikbanda10″ na www.maxiticket.sk tu: https://goo.gl/hyPQ38
➡Sedenie, sedenie bez prestrešenia …. ➡️ 15 EUR
➡Prestrešené sedenie …. ➡️ 23 EUR
➡VIP sedenie …. ➡️ 25 EUR

FB UDALOSŤ: https://www.facebook.com/events/460976364243231/?fref=ts
Do Trnavy príde kultová Českomoravská hudobná spoločnosť alias Čechomor asi najvýraznejší vývozný artikel českej hudobnej scény za posledné desaťročie. Skupina, už predtým kultová pre priaznivcov folku, ľudovej hudby, našlapaného „husličkárskeho punkrocku“ a world music, sa dostala do povedomia širokej verejnosti filmom Rok ďábla, popri Samotároch a Konflíkářoch asi najznámejším produktom českej nezávislej filmovej tvorby. Kto videl Čechomor naživo, ten vie, že ich hudba vie nadupať človeka energiou, akú na iných koncertoch nenájde. A sú ľudia, ktorí si tento zážitok potrebujú opakovať znovu a znovu. Najbližšiu príležitosť budú mať 3.9.2017 v trnavskom Amfiku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook