Miloš Biháry & Jazz Funk Brothers

Hudba

Starts at Entry: 4 €

 

Načo popis , traja ludia ,tri hudobné nástroje , tri úsmevy a jeden Jazz-Funk príbeh :) To je MILOŠ BIHÁRY & JAZZ FUNK BROTHERS ,ktorí sa predstavia s kompletne novým repertoárom od vlastných úprav jazz štandardov cez groovy ,funk, úpravy klasických skladieb ale aj svojimi vlastnými kompozíciami, 1.apríla 2017 (sobota) v Music a Café Trnava .

Nenechajte si ujsť tento jazz koncert vo výnimočnom dátume a kvalitnom podniku.

Pozn.: Klavirista/bandleader oslavuje svoje blížiace sa narodeniny (3.april) ✌✌

START 20:30HOD !!!!
Vstup 4€
Lístky dostupné v Music a Cafe Trnava / info a rezervácie 0948 253 240

Trojčlenná skupina zoskupená okolo klaviristu Miloša Biháryho za relatívne krátky čas si stihla vybudovať solídne renomé ako jedna z veľkých nádejí slovenskej inštrumentálnej scény.

Žánrovo sa kapela pohybuje na ploche od jazzových štandardov Milesa Davisa, Chicka Coreu a iných až po funky či groove a vlastne kompozicie. V klavírnom prejave Miloša Biháryho tiež cítiť vplyv klasického vzdelania. Kapelu zdobia výborné inštrumentálne výkony – každý z členov má za sebou viacero individuálnych úspechov a tiež početné spolupráce v hudobných zoskupeniach všetkých druhov a typov.

Kapela získala na súťaži Nove tváre slovenského jazzu 2013 cenu za presvedčivý inštrumentalny vykon.A v roku 2014 sa prezentovala na Bratislavskych Jazzovych Dnoch na podiu mladych kapiel.
Tešíme sa na Vašu účasť :)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook