The Gentlemen Slovakia – Trnava – Music a cafe

Hudba

Starts at Entry: 14,90 €

The Gentlemen Slovakia

Milé Dámy, dovoľte, aby sme vám predstavili prvú čisto SLOVENSKÚ tanečno/striptérsku skupinu GENTLEMEN, zloženú z mladých profesionálnych striptérov a džentlmenov. Po dvoch úspešných tour, ktoré sme absolvovali po Slovensku v roku 2016 a 2017 sme si všimli, že najväčšie ohlasy, mali práve slovenskí tanečníci. To bol hlavný podneť pre nás, aby si tým niečo spravili a preto sme sa rozhodli priniesť len slovákov na pódium v novom muzikálovom prevedení .

Skupina GENTLEMEN, trénuje pod dohľadom jedného z top choreografov v pódiových choreografii Johnnyho Mečocha, ktorý vnáša do predstavenia, vášeň, dŕáždivosť , jemné pohľadenie a ako to pri našich vystúpeniach býva, aj pikantnosť, ktorá dostáva ženy do varu.

Pripravili sme divadeľné podujatie. Divadeľné je určené pre divadlá / kinosály a nesie názov SEXY BACK, čo vystihuje našich Gentlemanov, preto naša skupina je poskladaná z pánov z celého Slovenska. Vítané ste všetky dámy, ktoré sa máte záujem pokochať vypracovanými telami našich rodákov. Veríme, že sa Vám bude naše predstavenie páčiť a prídete nás podporiť v našom úmysle poriadné vás odreagovať od každodenných starostí.

Tešíme sa na vás.

Vstup: 14,90 eur lístky dostupné v Music a Cafe Trnava ako aj na ticketportal. .sk tu: https://www.ticketportal.sk/Event/Sexy_Back

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook